RO |   RU |   EN

Design interior Chisinau

STUDIO-UL DE DESIGN AL ELENEI AGAFONOVA E FORMAT DINTR-O ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI, GATA SĂ REALIZEZE CHIAR ȘI CELE MAI COMPLICATE PROIECTE.

 

Timp de 17 ani lucrăm în domeniul designului, dezvoltăm proiecte individuale, în conformitate cu ideologia și așteptările clientului, ținând cont de inovațiile și tendințele în design.


Mulți ani de experiență în crearea interioarelor incomparabile în complexitate și stil, înmulțiți la numărul de clienți satisfăcuți, devine un avantaj neprețuit pentru designer și permite obținerea celor mai bune rezultate.

Echipa A STUDIYA preferă să lucreze cu interioarele moderne, dar nu ignoră și clasica – stilul preferat de o mare parte din clienții noștri. În timpul lucrului atragem o mare atenție la echilibrul armonios dintre estetică și funcționalitate.
Este absolut real să obțineți un design de interior frumos și îngrijit fără costuri extreme. Pentru aceasta, va trebui să găsiți o soluție de cost optimă la fiecare etapă de executare a interiorului. Vă vom propune materiale, texturi, elemente de mobilier și decor reale, respectând deplin bugetul stabilit, dar și preferințele dumneavoastre.

Experții noștri vă vor ajuta să transformați complet spațiul de locuit și vor gândi cu atenție fiecare detaliu în casă. Variantele și soluțiile propuse de ei vă vor permite să priviți casa dumneavoastră din diferite perspective, luând în considerare caracteristicile fiecărei camere și să folosiți spațiul în cel mai potrivit mod.

Vă vom oferi cele mai bune idei și vă vom ajuta să faceți alegerea corectă. Vom avea grijă de proiectul dumneavoastră, fiind alături de-a lungul procesului de renovare și executarea lucrărilor de construcții.

SATISFACȚIA CLIENTULUI DE REZULTATUL FINAL AL MUNCII ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ.